9 tips voor een onvergetelijke jaarwisseling in een huisje in de Ardennen

9 tips voor een onvergetelijke jaarwisseling in een huisje in de Ardennen

Er zijn heel wat plekken waar je de jaarwisseling kunt beleven: en wat is er nu een mooiere locatie dan de Ardennen? Of je nu met je gezin, je vriendengroep of je partner Oud & Nieuw wilt vieren: een huisje Ardennen is in dit geval altijd een aanrader. Hoe maak je jouw verblijf onvergetelijk? Hier lees je 9 tips!

1: Kies een unieke bestemming in de Ardennen

Mooie bestemmingen genoeg in de Ardennen: het is aan jou om te bepalen waar je graag wilt verblijven. Kies je voor een verblijf midden in de natuur, of boek je een huisje bij een van de grotere steden in de buurt?

2: Boek een ruim verblijf

Maak het jezelf aangenaam en kies voor een van de grote vakantiehuizen in de Ardennen. Ook een vakantiehuis Oud & Nieuw voldoet aan al jouw wensen: je bepaalt zelf hoeveel kamers het huisje heeft, zodat je zeker bent van een heerlijk verblijf. Een huisje met een ruime tuin boeken is natuurlijk ook mogelijk.

3: Kies voor extra luxe

Bekijk de vele luxe faciliteiten en boek een heerlijk verblijf, zoals een huisje met een jacuzzi of een verblijf met een zwembad of sauna. Er zijn heel veel manieren om jouw verblijf in de Ardennen tijdens de jaarwisseling onvergetelijk te maken.

4: Ontdek de mooiste bezienswaardigheden

Er zijn genoeg bezienswaardigheden te ontdekken tijdens je verblijf in de Ardennen. Wat dacht je van de Watervallen van Coo, de Grotten van Han of de Citadel van Dinant? Het is aan jou om te bepalen waar je verblijf: je kunt altijd wel een bezienswaardigheid in de buurt bezoeken.

5: Wandel door de besneeuwde bossen

Met een winters verblijf is de kans aanwezig dat je zomaar kunt genieten van sneeuw! Wandel door de besneeuwde bossen om het ultieme vakantiegevoel te krijgen.

6: Boek een wintersportvakantie

Je kunt je verblijf met Oud & Nieuw natuurlijk ook combineren met een heerlijke wintersport. Boek je verblijf nabij Le Monty of Trois Ponts om te genieten van een heerlijke skivakantie.

7: Kom tot rust in een kuuroord

Helemaal ontspannen het nieuwe jaar in: boek een toegang tot een kuuroord in Spa en kom hier compleet tot rust!

8: Ontdek de lokale lekkernijen

Heerlijke Belgische bieren en zelfgemaakte kazen: je ontdekt het tijdens een bezoek aan een van de vele abdijen in de Ardennen. Onder andere de Abdij van Stavelot en de Abdij van Orval zijn aanraders.

9: Bezoek een gezellige stad

De Ardennen heeft tal van gezellige steden die een bezoek waard zijn: Durbuy, Malmedy, Namen, Dinant of La Roche en Ardenne. Iedere stad heeft wel een bezienswaardigheid die je niet mag missen!